Historisch verslag van het evangelie

In Crkolez in Kosovo en ook Metohija, dicht bij locaties Oosten, was er een klooster waar de monniken pass publicatie 13. eeuw, maar ze zijn niet diverse andere gegevens. Deze locatie 1355. jaar de heilige plaats werd gebouwd ter ere van St. John.

bijbel

Het was eeuwenlang verzekerd van de evangelie

Het manuscript is het werk van een bediende die functioneerde in het midden van de 13e. eeuw. De brieven werden samengesteld het grondwettelijk brief zorgeloosheid, medium grootte en neueinstieg stijl.

Apriceno de schrift met vellen perkament, staat voor het begin van het evangelie van Verkiezing en bevat de planning en de inhoud van het lezen van delen van de schrift en in het gebed, in de dagen. Gemaakt in de servische versie en Raskin interpunctie regels.

Het manuscript is het werk van een gebruiker die wordt bediend in het midden van de 13e. eeuw. De brief werd gemaakt door de constitutionele brief nalatigheid, medium dimensie evenals neueinstieg stijl.

Deze ongelijkheid bijdragen aan de regelmatige aanpassingen in de hoge kwaliteit van de pen en de lage kwaliteit van het perkament op die gids is samengesteld door het feit dat deze schrijver gebruikt een dikke pen evenals donkerder gushu Sepia. Alleen de titels en ook essentiële gebieden in het bericht geschreven door Zenobia. In dit gebied is er een veelheid van verschillende voorbereidende die sieren het manuscript.

Het jaar 1955. gids van de school demografie workshops in Crkolez verplaatst naar de abdij van Decani, en gerestaureerd in 1963. in het nationaal Agentschap voor de bescherming van de monolieten van cultuur in Belgrado. Vandaag de dag blijft het in de Galerij van de servisch-Orthodoxe Kerk in Belgrado.

Jezus Christus was niet een Jood en griek

Recente studie gepresenteerd in het docudrama. De docudrama beweert dat de oude Apollonia filesof Tanski, die leerde en deed wonderen, eigenlijk het kind van God.

Een documentaire als deze toont aan dat zij Jezus, in sommige gevallen zijn deze griekse filosofos, die leefden in dezelfde tijd. Het beschrijven van het leven van Jezus evangelie en ook de wonderen die hij bracht in de Nieuwe getuige zou zijn van verkeerd begrepen en zij, althans, zoals ze zeggen, de documentaire deed Apollonia Tanski.

Apollonia is geboren op 3. of 4. jaar voor CHRISTUS in Centraal-Anatolië. Jezus en Apollonius waren predikanten alsmede verricht wonderen in de eerste eeuw van onze periode. Ze waren allebei haar lange kin. De film verduidelijkt hoe de integratie naar voren kwam om ervoor te zorgen dat hij verrichtte wonderen, evenals het verzamelen van fans– op dezelfde manier als Jezus.

Was Pythagoras discipel, afgezien van vlees, witte wijn en vrouwen. Niet met schoenen, en ook gestart met het lange haar en de baard.”Het snel eindigde als een hervormer, en ook opgeruimd in de heilige plaats van Esculap”, beweerde in het docudrama.

De Romeinse Keizer Marcus Aurelius zelfs sareko dat zal zeker verheffen van een beeld in zijn eer. “Naar verluidt terug leven te doden, zoals ook gesproken over de belangrijke dingen die mensen na die niet zouden kunnen denken. Evenals in tegenstelling tot Jezus, er is bewijs dat controleer of de integratie van werkelijk bestaan heeft”, zegt in de film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *