De Gouden Stem van het Evangelie

De amerikaanse kerken in de stemming te brengen aan Boedapest een zeer bijzondere prestaties op 29 december, dinsdag avond in de Syma event centre.

DE GOUDEN STEM VAN het EVANGELIE

DE GOUDEN STEM VAN het EVANGELIEis een spannende tocht van de wereld, instrumentele en traditionele koor onderwerp door middel van de invoering van de evangelie schoonheden. 2000 aan de start van de vorming megálmodó dwight robson Prediker van het evangelie genre, de beste amerikaanse vertegenwoordigers uitgenodigd band. Een lange weg leidde St. louis (Missouri) getto voor de huidige world tour, waarin Robson is erkend dominee als het promoten van uw liefde voor het leven.

Robson voor 10 jaar vanaf het moment dat hij lid was van de plaatselijke kerkkoor. Studies in Californië, Kansas, en de Universiteit van boston. Een promotie met theologische master ‘ s degree en 14 jaar, pastor geserveerd. Totale toewijding led kerk voor kinderen en volwassen koor en orkest. Muziek voor de nederigheid en de gemeenschap voor de onbaatzuchtige inzet, dank aan de mensen op “de zingende dominee”genoemd werd. Robson aan het evangelie, de pop en theater wereld, te sluiten. “Het regent op mijn” wereld hits kunstenaar weather girls vokalistája als hij werkte, maar hij is uitgevoerd met Michael Jackson en MariahCarey. “De lion king” musical koor, de muzikale directeur van de berlijnse “evangelie awards” musical director.

De GOUDEN STEM VAN het EVANGELIE formatie was een echte, van vlees en bloed muzikanten en een fantastische zangers. Het gevarieerde repertoire in de percussie, de piano en de bas een gelijkwaardige rol, die wolkenloze juichen huur van de show. Het publiek is al die tijd een zeer persoonlijke en unieke ervaring rijker: de bekende gospel songs zuid-spiritualiteit verheffend traditionele wereld die dompelt de kijkers. “De lezing is zeer inspirerend éslebilincselő, dat is altijd het leven en de religie predikt.” – samengevat Robson Vicaris, het concert essentie.
De 29 december concert van huis een gast van een van de meest talentvolle jonge zanger en vorming van de Takacs Nikolas en de Fool Moon.
De populaire zanger en het vocaal ensemble gemeenschap producties in 2012, een advent tour is een groot succes, evenals Muziek En Ziel c. album.

De Acapella vorming van het bestaan van 12 jaar van West-europa van Azië over 15 landen, een concert, Takács Nikolas-en hun acties de nacht spannende stroomversnelling.
De december concert is in elk opzicht een afro-amerikaanse viering zou moeten zijn: een echte kerst closing party fantastische hits uit de “Hogere”, “wandelen in Het Licht,” “Oh, Happy Day” – de Syma event centre.

Briljante techniek, staan klappen publiek, een divers repertoire, lichtheid – het is de Manatee-opening Bolyki Brothers concert-daagse kant. Die, voor ons, overschaduwd de nacht, in de diepte van het gebrek. Het evangelie dag als een beschreven gebeurtenis was meer – helaas – de “esztrád” als de stijl van diep indringende spiritualiteit. De doelgroep voor deze score, en dat we niet zoals we willen, alle andere hebben gewacht, niet twee-dimensionale muziek ervaring.

Instrumentale begeleiding zonder

Instrumentale begeleiding zonder pure vocale muziek is een ideale locatie voor een kerk. Akoestiek, intimiteit en geest – volens – om naar de ziel van de muziek, en dat op zich is als een ziel te reinigen. De szombathely Lutherse Kerk op zondag, de a capella muziek toegewijden geopend: de Bolyki Broers en een half uur durende concert van dit jaar is de Manatee Jazz Festival overture was ook.

Laat ons niet denken dat de kerk milieu alleen van de kerk de muziek, en weet dat het pad van de vis. De zuivere, uit het hart, die uitgaat van de stemmen in de dezelfde manier waarop ze kunnen verslaan of soul hits, zoals de hongaarse nursery rhymes of zigeuner liedjes – hoeft alleen maar vinden de verwerking miliőképes esthetische. De Bolyki Broers is gevonden, het is gewoon dat de verhouding is fout – totdat het concert in de eerste helft van de speelsheid, maar er is spiritualiteit, dan is de est de tweede helft van een ultieme – maar laten we toevoegen: prestatie in – game geluid met het muziekgenre van de doolhof. Als je wilt: luchtig entertainment de virtuositeit op het altaar van opoffering diepte zonder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *